Προφίλ

Η εταιρεία Agromach.gr είναι η εξέλιξη του φυσικού μας καταστήματος, που λειτουργεί από το 1974 με Ιδρυτή τον Τσιανακά Σταύρο, και εδρεύει στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Νιγρίτα, μία κοντινή κωμόπολη στις Σέρρες. Το αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η εισαγωγή και το εμπόριο ανταλλακτικών, γεωργικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων, λιπαντικών, εργαλείων, ρουλεμάν, ειδών χορτοδεσίας, ψεκαστικών και πολλών άλλων εμπορευμάτων που μπορεί κανείς να δει εάν επισκεφτεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.agromach.gr.Το κατάστημά μας είναι πλήρως οργανωμένο και διαθέτει χιλιάδες προϊόντα που έχουν σχέση με τον αγρότη με στόχο την πληρέστερη, καλύτερη και όσο το δυνατό γρηγορότερη εξυπηρέτησή του.

Η πολυετής πείρα μας και η αξιοπιστία μας στην αγορά, φέρνει κοντά σας τα πιο μεγάλα ονόματα εταιρειών στον αγροτικό τομέα.

Η υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, μας έχουν καθιερώσει στη συνείδηση των Σερραίων αγροτών και ελπίζουμε πολύ σύντομα και στη δική σας.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση σε συνεργασία με την courier Γενική Ταχυδρομική μας καθιστά αξιόπιστους στους πελάτες μας, απολύτως συνεργάσιμους αλλά και ταχύτατους.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο 6972448933 καθώς και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..