Προφίλ

Η εταιρεία agromach είναι μια οργανωμένη εταιρεία στο χώρο της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και πολλών άλλων κλάδων της και εχει ως στόχο την καλύτερη και δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της με σκοπό την ευχαρίστησή τους στο μέγιστο δυνατό.

Το αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η εισαγωγή και το εμπόριο ανταλλακτικών, γεωργικών μηχανημάτων και αυτοκινήτων, λιπαντικών, εργαλείων, ρουλεμάν, ειδών χορτοδεσίας, ψεκαστικών και πολλών άλλων εμπορευμάτων που μπορεί κανείς να δει εάν επισκεφτεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.agromach.gr.Το κατάστημά μας είναι πλήρως οργανωμένο και διαθέτει χιλιάδες προϊόντα που έχουν σχέση με τον αγρότη με στόχο την πληρέστερη, καλύτερη και όσο το δυνατό γρηγορότερη εξυπηρέτησή του.

Η πολυετής πείρα μας και η αξιοπιστία μας στην αγορά, φέρνει κοντά σας τα πιο μεγάλα ονόματα εταιρειών στον αγροτικό τομέα.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση σε συνεργασία με τις courier Γενική Ταχυδρομική & ACS μας καθιστά αξιόπιστους στους πελάτες μας, απολύτως συνεργάσιμους αλλά και ταχύτατους.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 6984099816 καθώς και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..